Loading...
Over ons2018-07-04T18:54:21+00:00

Uw wens is onze opdracht, want de klant staat bij ons centraal

Gieterij Neede heeft door de jaren heen een groot landelijk en Europees klantenbestand en netwerk opgebouwd. Met onze diepgaande ervaring in diverse giettechnieken en afwerkingsprocessen van divers gietwerk, zijn wij al meer dan 70 jaar actief binnen de markt. Wij volgen de marktontwikkelingen op de voet en werken met een moderne en geavanceerde machinepark binnen onze gieterij.

Gieterij Neede

Geen uitdaging is ons te groot of te ingewikkeld

Onze missie

Wij richten ons op het ontwerpen, fabriceren en leveren van een totaalpakket aan diensten in onze gieterij. Onze vakkundige en ervaren engineers, tekenaars, machinewerkers en uitvoerders werken dagelijks op de verschillende afdelingen van de gieterij, om onze klanten van dienst te zijn. U kunt ons inschakelen voor kleine en grote gietwerkzaamheden, maar ook gebruik maken van een bepaalde verwerkings- of afwerkingsproces voor uw producten. Graag zijn wij uw adviseur en partner voor al uw gietwerk, of het nu om één stuk product gaat of een grotere serie producten.

Wij werken intensief samen met experts, waardoor wij in staat zijn om kwalitatief hoogwaardig gietwerk te ontwikkelen, produceren en leveren.

Wij gieten, smelten, draaien, assembleren en construeren uw product precies zoals u dat wenst. Wij stellen hoge eisen aan onze kwaliteit. Een product gaat bij ons de loods niet uit voordat dit aan alle eisen omtrent de mechanische eigenschappen en voorwaarden voldoet. Zo weet u zeker dat u bij Gieterij Neede altijd de hoogste kwaliteit tegen een marktconforme prijs krijgt. Daar gieten wij het voor…

Naar wens kunnen wij het product na het draaien en frezen ook assembleren

Onze onderscheidende kernwaarden

  • Sparringpartner en adviseur bij alle voorkomende gietwerkzaamheden
  • Uw wens is onze opdracht, want de klant staat bij ons centraal
  • Gegarandeerde hoge kwaliteit bij het ontwerp, het productieproces en afwerking van uw product
  • Betrouwbare partner binnen ons netwerk van klanten
  • Geen uitdaging is ons te groot of te ingewikkeld
  • Wij leveren producten binnen de tijd, prijs en kwaliteitsafspraken
  • Hoge mate van deskundigheid en optimale service

Het team

Henk Ebbers
Henk EbbersAlgemeen directeur
Met al meer dan 35 jaar ervaring als directeur en ondernemer is Henk het hart van onze organisatie. Met zowel zijn metallurgische kennis als focus voor alle bedrijfsprocessen is Henk de adviseur binnen ons bedrijf. Henk is getrouwd, heeft vier kinderen en negen kleinkinderen met wie hij in zijn vrije tijd graag leuke dingen doet.
Teuta Neziri Sulejmani
Teuta Neziri SulejmaniOffice manager
Als managementassistent voor Henk en office manager voor Ebbers Group Industries is Teuta de verbindende schakel op ons kantoor. Zij ontvangt onze relaties met een glimlach en een kop koffie. Teuta is verantwoordelijk voor het relatiebeheer en is het eerste aanspreekpunt voor alle opdrachtgevers. Teuta gaat geen enkele uitdaging uit de weg en troubleshooting is dan ook haar specialiteit. Teuta is getrouwd en heeft twee dochters. Ze houdt van sporten en is een familie mens.
Sietse Ebbers
Sietse EbbersProductieleider Gieterij
Al in zijn jonge jaren heeft Sietse een passie voor ijzer ontwikkeld. Met zijn no-nonsens houding pakt hij al het werk aan en leidt hij de productie in de goede banen. In zijn vrije tijd zoekt Sietse graag de adrenaline kick op in alles wat maar snelheid heeft en gaat hij graag kitesurfen met zijn vriendin.
Marcel Ebbers
Marcel EbbersProductieleider ELM
Wat ooit begon met een draaibank in een oude schuur heeft Marcel uitgebreid tot een grote machinepark waar hij zijn hand er niet voor omdraait om alle soorten bewerkingen uit te voeren. Voor zijn ontspanning golft Marcel graag of kijkt hij een goede film. Marcel is getrouwd en heeft twee dochters en een zoon.
Tessa Ebbers
Tessa EbbersPlanner
Als planner is Tessa verantwoordelijk voor de correcte afwikkeling van de opdrachten en het vlekkeloos verlopen van de processen binnen de diverse afdelingen van de organisatie. Ze loopt al sinds kleins af aan mee in het familie bedrijf en is bekend met alle afdelingen. Tessa is getrouwd en heeft een dochter en een zoon. In haar vrije tijd leest ze graag een goed boek of start ze een DIY project.
Bennie Elschot
Bennie ElschotBoekhouder
Bennie werkt al lang bij de Gieterij en is daarom het aanspreekpunt voor zijn collega’s als het om kleine weetjes gaat. Naast de boekhouding regelt Bennie ook de automatisering binnen de organisatie en is hij verantwoordelijk voor de verzendingen. Bennie is getrouwd en heeft twee zonen en een dochter. Als het even kan pakt hij graag de fiets naar het werk.
Daan Klensmann
Daan KlensmannSales manager
Daan is als verkoopmanager een bekend gezicht voor veel van onze klanten. Hij brengt bezoeken en verzorgd de calculaties, maar springt zelf ook bij in de productie als het nodig is. Ook bezorgd hij proeven en spoedleveringen bij zijn klanten en spreekt hij naast Nederlands ook vloeiend Engels en Duits. Daan is getrouwd en heeft vier dochters. Hij is een echt outdoor mens en levensgenieter. In zijn vrije tijd doet Daan aan karper vissen, politiehonden trainen, geocachen en barbecueën.

Heeft u een opdracht of wilt u meer weten?

Dan kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.
Heeft u advies nodig? Het is dan sneller om ons te bellen en uw vraag aan ons voor te leggen.

Naar contactpagina
Vraag offerte aan