Loading...
Machinevormerij2018-07-04T18:49:45+00:00

Onze machinevormerij is gespecialiseerd in het gieten van kleine tot middelgrote productseries.

overzicht foto van machine park

In onze machinevormerij produceren wij zowel simpele als complexe gietstukken in kleine en middelgrote productseries. Met behulp van een automatische vormlijn en geavanceerde machines, kunnen wij verschillende volumes aan. Afhankelijk van uw product, kunnen wij hier verschillende zandsystemen voor inzetten. De machinevormerij produceert divers gietwerk in zowel gietijzer, staal, aluminium, messing, rvs en brons.

De machinevormerij levert topprestaties bij het produceren van divers gietwerk.

Hoe werkt de machinevormerij?

De machinevormerij levert topprestaties bij het produceren van divers gietwerk. Bij complexe, grote en ingewikkelde gietstukken, doen wij dit in onze handvormerij. Daarbij zijn wij in staat om het gietwerk compleet afgewerkt aan te leveren. Onze machinevormerij heeft een afmeting van 500 x 500 millimeter. Tot die afmeting kunnen wij gietstukken automatisch produceren. Waar nodig kunnen wij in onze kernmakerij diverse holtes, gaten en hoekjes aan uw product toevoegen. Juist omdat wij beschikken over meerdere gietwerk afdelingen, kunnen wij snel schakelen in het totale productieproces.

Complexe en eenvoudige gietwerken produceren

Afhankelijk van de complexiteit en de te verwachten aantallen van het product, wordt de materiaalkeuze op het doel of conform de wensen van de klant afgestemd. Zo kunnen we de investeringskosten zo laag mogelijk houden. 
Onze machinevormerij produceert en levert voornamelijk relatief kleine tot middelgrote productseries. Dus heeft u slechts enkele producten, dan bent u bij ons wellicht het voordeligste uit. Door de flexibiliteit van onze vormautomaten, kunnen wij ook snelle levertijden behalen. Of het nu gaat om een eenvoudig gietstuk of een meer complex product, na uw opdracht of offerte kunnen wij bepalen of wij dit in onze handvormerij of in serie in onze machinevormerij produceren.

Gieterij Neede stelt hoge eisen aan de kwaliteit van al haar productieprocessen.

Het gemak en de voordelen van onze machinevormerij

Gieterij Neede onderscheidt zich graag door haar krachten te bundelen en dit naar haar klanten uit te dragen, waarbij wij het volgende nastreven: 

  • Specialist in het produceren van kleinere series
  • Het kunnen bieden van snelle levertijden
  • Vakbekwame medewerkers met focus op hoge klantgerichtheid
  • Hoog meedenkniveau met altijd gratis advies
  • Wij werken kostenbesparend in uw voordeel
  • Flexibele werkprocessen, afhankelijk van de productie aantallen

Kwaliteit staat bij ons voorop

Gieterij Neede stelt hoge eisen aan de kwaliteit van al haar productieprocessen. Wij voldoen dan ook aan alle voorwaarden volgens de ISO9001-2008. Naar wens en behoefte kunnen wij ook volgens bepaalde certificaten leveren. U kunt hier altijd om vragen. Om onze kwaliteit in zowel de machinevormerij als bijvoorbeeld in onze gieterij, smelterij of andere afdelingen te waarborgen, worden er in diverse stadia van onze productieprocessen analyses en controles uitgevoerd. Zodoende blijven wij scherp op mogelijk efficiency verbeteringen of kostenbesparingen in uw voordeel.

Heeft uw product nog meer bewerkingen nodig?

Afhankelijk van uw vraag of behoefte, kunnen wij een totaalpakket aan gietwerk aanbieden, waarbij uw product onder één dak van ontwikkeling tot eindproduct afgewerkt kan worden. Misschien heeft u ook behoefte aan het assembleren van uw product of kunnen we deze in de afwerking draaien en frezen. Naar wens kunnen wij uw product ook gebruiksklaar maken met coating in onze spuiterij.

Heeft u een opdracht of wilt u meer weten?

Dan kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.
Heeft u advies nodig? Het is dan sneller om ons te bellen en uw vraag aan ons voor te leggen.

Naar contactpagina
Vraag offerte aan