Loading...
Kernmakerij2018-06-25T07:21:12+00:00

In onze kernmakerij produceren wij snel en zorgvuldig complexe kernen.

Detail van gietstukken

Gieterij Neede beschikt over een kernmakerij waar geavanceerde machines verschillende volumes kernen produceren. Afhankelijk van uw product beschikken wij over meerdere systemen die voor het maken van kernen ingezet kan worden. Wilt u dus kernen laten vervaardigen of heeft u deze nodig voor uw eindproduct, dan kunnen wij deze voor u produceren in het door uw gewenste aantal.

In onze geavanceerder kernmakerij worden complexe en minder complexe zandvormen geproduceerd.

Hoe werkt de kernmakerij?

In onze geavanceerder kernmakerij worden complexe en minder complexe zandvormen in kleine of middelgrote productseries geproduceerd. Dit geldt zowel voor producten met één als meerdere kernen. Onze moderne machines zijn ingespeeld op het produceren van simpele tot vrij ingewikkelde kernen, dus wij kunnen elke vraag of opdracht voor u uitvoeren. Wij kunnen ook verschillende soorten coating aanbrengen, zodat wij hiermee een goede kwaliteit kunnen behalen.

Onze geavanceerde kernschietmachine

Met onze kernschietmachine, de H80, creëren wij veel capaciteit in de handvormerij. Wij streven dan ook altijd naar hoge productiviteit en hoogstaande kwaliteit tegen zo laag mogelijke productiekosten. Zo houden wij de prijs voor onze klanten ook in de hand. De kernschietmachine vervangt een deel van de handvormerij, waardoor wij snellere levertijden kunnen bewerkstelligen. Bijkomend voordeel van de kernschietmachine is dat handvormproducten semi automatisch geproduceerd kunnen worden, waardoor maatvastheid en een glad oppervlak makkelijk te realiseren zijn.

Door de capaciteit in onze kernmakerij, kunnen wij ook grote series produceren.

De pluspunten van onze kernmakerij

De kernen worden bij Gieterij Neede machinaal geproduceerd. Door de capaciteit in onze kernmakerij, kunnen wij ook grote series produceren. Indien wenselijk kunnen wij u wekelijks van producten voorzien.

Meer pluspunten van onze kernmakerij: 

  • Hoge capaciteit met onze geavanceerde kernschietmachine
  • Zowel simpele als complexe kernen kunnen produceren 
  • Gebruik van samengestelde kernen is ook mogelijk 
  • Zowel voor kleine als grote productseries 
  • Bestaande kernbakken zijn makkelijk om te bouwen naar ons systeem
  • Korte doorlooptijden bij de opstart van de productie 

Wat heeft u nog meer van ons nodig?

Afhankelijk van uw vraag of behoefte, kunnen wij meer voor u betekenen dan alleen kernen maken. Misschien kan onze handvormerij of machinevormerij iets voor u betekenen voor uw producten, of dat wij één van uw (andere) producten kunnen assembleren. Gieterij Neede staat er om bekend dat wij een totaalproduct kunnen aanbieden, inclusief de hoogstaande adviezen en service die wij onze klanten geven.  

Heeft u een opdracht of wilt u meer weten?

Dan kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.
Heeft u advies nodig? Het is dan sneller om ons te bellen en uw vraag aan ons voor te leggen.

Naar contactpagina
Vraag offerte aan