Loading...
Home GIETERIJ2018-07-04T18:45:21+00:00

Op zoek naar een erkende gieterij in gietijzer, staal, aluminium of brons?

Hot steel doors out of basket © FFF

Gieterij Neede is specialist in het gieten en bewerken van divers ijzerwerk, aluminium, staal, messing, rvs en brons. Vanaf het eerste ontwerp in de werkvoorbereiding en engineering tot aan het bewerken, draaien, frezen, assembleren en coaten van een (eind)product. In de gieterij voeren wij zowel kleine als middelgrote product series uit voor diverse sectoren en voor verschillende afnemers.

In de gieterij voeren wij zowel kleine als middelgrote producties uit

Is het ontwerp klaar of heeft u ons daarbij nodig?

Is het al duidelijk wat er gegoten moet worden, of heeft u ons advies nodig bij het ontwerpen van uw product? Onze engineers gaan graag met u rond de tafel om samen het productieproces van uw product door te nemen. Waar nodig kunnen zij het tekenwerk en modelwerk voor u verrichten, zodat u zeker weet dat uw product tot in de puntjes wordt uitgewerkt, precies zoals u het in gedachten heeft. Daarbij krijgt u natuurlijk van ons het juiste advies bij de keuze van het materiaal, de technieken, de vereiste nauwkeurigheid en uiteraard de kostprijs. Lees meer bij werkvoorbereiding.

Gieterij in machineonderdelen en eindproducten

Gieten is van oorsprong een zeer oude vormgevingstechniek, waarmee diverse materialen gemaakt kunnen worden. Gieterij Neede is gespecialiseerd in het gieten van divers gietwerk van onder andere machineonderdelen, scheepspompen tot aan kant en klare eindproducten met lange levensduur. Juist bij zware en langdurige belasting van ijzeren of stalen materialen, moet u er vanuit kunnen gaan dat nauwkeurigheid en hoge kwaliteit garant staan.

Gietwerk op maat!

Het gietproces

Wij kunnen divers zandgietwerk voor uw bedrijf uitvoeren. Of het nu eenvoudig of zeer complex gietwerk is, wij kunnen elke gewenste legering gieten. Daarbij kunnen wij waar nodig uw product van de juiste eindbewerking voorzien met behulp van draaien en frezen of naar wens een coating aanbrengen. Wij mogen ons best specialist in slijtvast gietwerk noemen met een breed scala aan harde legeringen en hittebestendig gietwerk van hoogstaande kwaliteit. Daar gieten wij het voor…

De kracht van onze gieterij

  • Zowel voor eenvoudige als complexe gietstukken
  • Ook de mogelijkheid om kernen te leveren
  • Van kleine tot middelgrote serieproducties
  • Uitermate nauwkeurig in het ontwerp en afwerkingsproces
  • Relatief korte doorlooptijden van het productieproces
  • Flexibel inspringen op wijzigingen of veranderingen
  • Compleet product van begin tot eindafwerking 

Heeft u een opdracht of wilt u meer weten?

Dan kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.
Heeft u advies nodig? Het is dan sneller om ons te bellen en uw vraag aan ons voor te leggen.

Naar contactpagina
Vraag offerte aan