Loading...
Constructiewerk2018-06-18T14:57:55+00:00

Voor aanvullend constructiewerk lassen wij diverse onderdelen aan uw product

Detail foto van machine

Ook voor divers constructiewerk en lassen kunt u bij Gieterij Neede terecht. Met onze jarenlange ervaring in het lassen van gietijzer, aluminium, staal of rvs, kunnen wij ook het constructiewerk voor u uitvoeren. Ons constructiewerk vindt zijn bestemming in diverse sectoren, van machinebouw, de scheepvaart als binnen de infrastructuur en Defensie.

Wij kunnen diverse componenten bij het constructiewerk samenvoegen

Wat wordt er precies onder constructiewerk verstaan?

Bij constructiewerk kunnen wij diverse onderdelen van uw product maken en aan het product toevoegen door middel van lassen. Vaak zijn dit halffabricaten, machineframes, machineonderdelen, maar ook diverse stalen, aluminium of RVS constructies. Zo kunnen wij diverse componenten bij het constructiewerk samenvoegen. Een aantal van onze constructiebewerkingen zijn lassen, boren en zagen. Door de combinatie van onze moderne machines en vakmanschap, kunnen wij uw product precies naar uw wensen vervaardigen.

Constructiewerk van ontwerp tot eindafwerking

Bij het lassen van bepaalde onderdelen of halffabricaten, is het van belang dat twee of meer delen zonder verlies van stevigheid en kwaliteit aan elkaar verbonden worden. Constructiewerk is dan ook een dienst die u het beste aan een vakkundig bedrijf kunt uitbesteden. Aan de hand van uw idee, schets, tekening of model, kunnen wij zowel kleine als grote metaalsoorten lassen en afwerken. Waar nodig geven wij hier graag advies over, zodat het product precies aan uw eisen voldoet. 

Ook in de rol van engineer kunnen wij het ontwerpen van uw product volledig op ons nemen.

Van ontwerp, tekenwerk tot metallurgisch advies

Maatwerkconstructies voor kleine en grote productseries

Onze tekenaars kunnen naar wens alle gewenste constructies ontwerpen. Zowel voor de machine-, staal-, als constructiebouw. Vanzelfsprekend hanteren wij hierbij alle sterkteberekeningen, waarbij de kwaliteit en veiligheid voorop staat. Gieterij Neede levert alleen gedegen constructiewerk dat voldoet aan alle eisen die aan het product gesteld worden. Onze specialiteit ligt bij maatwerkconstructies voor zowel kleine als middelgrote productseries. Wij werken hierbij volgens de ISO 9001 norm, waarbij wij onze interne kwaliteitsbeleid kunnen garanderen.

De voordelen van constructiewerk bij Gieterij Neede

Waarom zou u uw constructiewerk door ons laten uitvoeren?

  • Jarenlange kennis en ervaring in het lassen van diverse metaalsoorten
  • Zowel voor kleine producten als grote onderdelen of eindseries
  • Van ontwerp, tekenwerk tot metallurgisch advies
  • Wij gaan pas verder als de proefserie is goedgekeurd
  • Continu kwaliteitsborging over het eindresultaat
  • Gekwalificeerde lassers met hoge kwaliteitsgraad

Wat heeft uw product nog meer nodig?

Indien nodig kunt u uw product ook bij ons laten draaien en frezen. Daarnaast verrichten wij diverse assemblage werkzaamheden en kunnen naar wens ook coating aanbrengen in onze spuiterij. Kortom, of het nu gaat om enkele producten, een hele productserie of een halffabricaat, wij kunnen vrijwel elk soort constructiewerk voor u verrichten. Wij denken ook graag met u mee om u te adviseren, te helpen en u het juiste (eind) product te leveren.

Heeft u een opdracht of wilt u meer weten?

Dan kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.
Heeft u advies nodig? Het is dan sneller om ons te bellen en uw vraag aan ons voor te leggen.

Naar contactpagina
Vraag offerte aan