Loading...
Assemblage2018-06-28T12:51:51+00:00

Ook voor assemblage kunnen wij alle onderdelen aan uw product toevoegen

Detail foto van machine onderdeel

Gieterij Neede levert klanten graag een totaalpakket van metaalbewerking aan, waarbij wij ook de assemblage voor u kunnen uitvoeren. Bij het assembleren kunnen wij verschillende soorten gietproducten bewerken. Zowel bij (machine) onderdelen die wij zelf hebben gegoten in onze gieterij, als voor onderdelen die bewerkt moeten worden, zonder dat wij ze gegoten hebben.

Gieterij Neede levert klanten graag een totaalpakket van metaalbewerking aan


Wat houdt assemblage precies in?

In bepaalde gevallen zal bij het productieproces componenten aan het gietstuk of onderdeel toegevoegd moeten worden. In de praktijk betekent assembleren dat verschillende onderdelen in elkaar gezet en aan een product worden toegevoegd. Dit gebeurt op de assemblage afdeling in onze gieterij. Om een voorbeeld te noemen: Voor een bepaalde opdracht gieten wij een product in onze gieterij. Vervolgens kunnen wij dit draaien en frezen. Waar nodig kopen wij bepaalde onderdelen in en gaan wij dit assembleren, waarbij uw product uiteindelijk als één inbouwproduct wordt geleverd.

Assembleren op verschillende manieren

Onze assemblage afdeling kan op verschillende manieren producten assembleren. Misschien dat uw gietstuk eerst door ons is gegoten, waarbij wij voorbewerkte gaten hebben verwerkt. Het assembleren kan dan bestaan uit het persen van bussen in de voorbewerkte gaten, zodat deze ter bescherming kunnen dienen. Assemblage kan dus een product op zich zijn, maar het kan ook iets toevoegen aan het totaalproduct.

Gieterij Neede biedt dan ook een hoge kwaliteitszorg van al haar producten

Eenvoudige samenstellingen tot complete eindproducten

Onze afdeling assemblage kan zowel eenvoudige 1 stuks producten assembleren, maar ook complete eindproducten. Aangezien de producten vaak in eigen bewerking in onze gieterij tot stand komen, kunnen wij tijdens het assemblage proces zeer gedetailleerde controles uitoefenen. Gieterij Neede biedt dan ook een hoge kwaliteitszorg van al haar producten. Of het nu gaat om 1 artikel of middelgrote productseries. Om producten tot volwaardige halffabricaten te maken, zijn er vaak onderdelen nodig die hier aan of op gemonteerd moeten worden. Wij hebben hier speciale gereedschappen voor om de assemblage zo efficiënt en foutloos mogelijk te laten verlopen.

Wij verzorgen het assemblage proces onder meer voor:

  • Spie trekken
  • Bussen of lagers persen / verlijmen
  • Samenstellen van een product uit losse onderdelen

Wat heeft uw product nog meer nodig?

Naar wens kunnen wij divers constructiewerk aan uw product uitvoeren. Vaak wordt ons gevraagd om na de assemblage het product te laten coaten in onze spuiterij. Hierbij zorgen wij voor een uitstekende nabewerking om roestvorming te voorkomen. Zo heeft u veel langer plezier van uw product met onze hoogstaande kwaliteit die wij nastreven.

Heeft u een opdracht of wilt u meer weten?

Dan kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.
Heeft u advies nodig? Het is dan sneller om ons te bellen en uw vraag aan ons voor te leggen.

Naar contactpagina
Vraag offerte aan